20120429

++ LOUD Training ++

Live Out yoUr Dream....


Training seharian (9am - 5.30pm) semalam telah selamat akk hadiri.


Sbg konsultan unit trust yg baru, akk adalah diwajibkan utk menjalani 12 minggu kursus sbg salah satu syarat utk kenaikan pangkat....


Tapi yg lebih penting adalah pemahaman ttg produk, motivasi diri sbd konsultan juga sales person, dll lagi yg perlu akk lalui dan belajar.


Maklumlah, akk ni bukannya sales oriented....


So, utk 12 minggu seterusnya seminggu sekali, akk perlu attend kelas.  Sian nurin wafa.


Tapi setiap kejayaan perlukan pengorbanan, kan?


Doakan kejayaan akk.... aminnnnn....


Sila klik http://salmiahsb.blogspot.com utk keterangan lanjut unit trust ini.






20120427

++ Namanya Ialah..... ++

NURIN WAFA - Cahaya Kesetiaan....


Nama tu akk dah simpan eversince akk pregnant kan ammar lagik....  means 6 tahun sudah ku simpan nama tu....


Hehehe....


Secara tak sengaja nya jugak, akk melahirkan nurin wafa pd 14 Februari.... ataupun Valentine's Day... yg sebenarnya akk tak teringatkan semasa nak melahirkannya tu.... doktor yg ingatkan....


Makanya, nama dia cahaya kesetiaan tu agak2 ngam ngan valentine day nyer konsep - SETIA...


Anw, takde maknanya pun valentine's day tu.... kebetulan jer.... diapun lahir sebulan awal.  Expected 14 Mac.... ngam2 sebulan awal.... Napa?  Alaa.... cer baca entry terdahulu....


Alhamdulillah, so far so good....


Semoga menjadi anak yg solehah, dengar kata ibu dan abah.... 


AMINNNNN......