20130919

++ Dah Boleh Apply ++

Al-maklumlah.... kakak nak amik PMR sudahhh...

Dari awal lagi dia dah cakap nak masuk vokay. Abahnya pun setuju sesangat. Tapi kursus yang dia nak tu kat Sabah Sarawak nun.... camana?

Meh klik kat sini untuk info pasal nak apply Sekolah Menengah Teknik dan Vokasional.

Nak tau sekolah mana yang tawarkan kursus-kursus berkaitan, klik kat sini plak....








20130913

++ Bersedia Untuk November ++

Deposit untuk perkara-perkara yang penting telah pun di settle kan.

Kad pun dah on d way printing.  Awal bulan Oktober siap ler tu. Hopefully sebelum tarikh nikah Farah dapat distribute untuk sedara mara.

Pengantin pun dah pilih baju nak di pakai masa bersanding nanti. Tunggu nak fitting jer nanti...

Ehhhh.... banyak betul mende nak buat, kannnn?  Tulah dulu masa nak kawin tau pikir pasal diri sendiri jer. Pak aji ngan mak ajah just remind jer. Part kenduri gala bagai, taken care by them. Alaaaa.... adik badik sedara mara pak aji ngan mak ajah kan ramai, dok dedekat plak tuh...

Skang nih, dah jadi 'orang tua' yang uruskan segalanya, agak-agak miung jugak.... Ngah pikir pasal A, eh eh teringat pasal B plak. Ngah nak selesai A, C pulak datang menerjah... Wallawei....

Tapi, bak kata Pak Teh my hubby, banyak pahalanya tu nanti tolong orang dirikan masjid. Tambah pulak adik, kan.... Adik pompuan plak tuh, hubby ku jadik wali lagik.....

Migrain akk nih semenjak dua menjak pas raya tu, asyik ler datang menjenguk. Ntah ler kenapa. Aritu gi check, Dr. kata ok jer BP.... Sumer pun asyik suh gi check, nanti-nantilah yer dik..... Yang paling pentingnya, semoga sampai lepas kenduri kawin ni selesai, migrain ni datang main cak-ba ajer....