20131125

++ Bertandang ke Pasir Mas ++

Kelantan....

Hubby adik ipar akk, Norulhuda.

Perjalanan pergi dan balik di iringi hujan yg kekadang lebat, kekadang sempoi.... Tapi alhamdulillah selamat pergi dan selamat kembali.

Kami bertolak malam Sabtu jam 9 malam. 34 orang....

Sampai jam 8 pagi. Suh pengantin amik. Alaaaa... lupalah nak amik no tipon penginapan tu. Best tempatnya. Tenang, sejuk, aman.... Sempat terlelap kat kerusi panjang ngan Wafa....

Sonok dapat tengok majlis orang, kan...

Pas balik majlis terus ke Kota Bharu. Cadangnya nak ke Rantau Panjang, tp info mengatakan air dah naik, so kensel lah...

Lepas ronda kat pasar Siti Khadijah, dlm pukul 6 cenggitu kitaorang bertolak balik. Sampai umah dlm pukul 4 pagi. Pastu tido sampai ke tengahari qada' tido ngan kaki yg lurus sampaikan undangan hari ahad tu x terpergi.... kahkahkah... teruk benor...






20131114

++ Caterer Pilihan Kami ++

BUTIK IMPIAN PERKAHWINAN
Lot 3514, Kg. Delek Kanan,
41250 Klang,
Selangor Darul Ehsan.

Puan Dayana 010-5401423 (in-charge andaman)

Encik Hisham 016-6884775 (in-charge catering)

All-in pakej. Catering + Andaman.

Harga? Within our budget.

Oleh kerana kami ada dua pasang pengantin, penambahan takdelah membebankan sangat....

Korang boleh jenguk jugak diaorang ni kat FB - Impian Perkahwinan Termurah.

Boleh jugak email kan ke impian.perkahwinan.termurah@gmail.com.

Yang penting, perkhidmatan yang diberikan adalah memuaskan hati. Makanan takde komplen. Servis budak2 penanggah, ok.

Khemah janji petang Jumaat sampai, sebelum sembahyang Jumaat diaorang dah turunkan khemah dari lori....








20131113

++ Keputusan UPSR 2013 ++




Hati ibu takdelah berdebar dan gemuruh sangat macam masa Sya nak amik exam aritu.

Ater.... benda dah terjadi kannnn..... redho jerlah apapun jua keputusannya. Memang dah takleh ubah lagi dah...

Tapi, sekolah yg ibu mintak tak dapat. Ingat nak cuba tukar sekolah.... takpun nak apply kan dia sma jer. Sya pun cam interested jer nak masuk sma. Itupun kalau result psra nya ok. Itu kena tunggu ari jumaat lah pulok....







++ Majlis Nikah Nurul ++

Adik ke-5 hubby akk, Norulhuda binti Azaman.

Selamat menjadi isteri kepada Wan Muhammad bin Wan Ab. Halim pada tanggal 9 November 2013.

Kali ni akk masak nasi impit, rendang hitam, kuah kacang, kuah lodeh.  Alhamdulillah, mencukupi semuanya....

Maka, selesai sudah tugas hubby ku untuk menjadi wali kepada adik beradik perempuannya. Hanya tinggal untuk menjadi wali kepada anak-anak perempuannya sahaja kelak. InsyaALLAH...... Hurrmmmm... bilalah pulak adik2 ipar lelakiku nak kawin ni? Ada 3 orang tu....