20110718

++ Reunion Sekolah Rendah Darjah Enam ++

Hari Sabtu lepas, bertempat di Gardenia Coffee House, Quality Hotel Shah Alam, berlangsunglah reunion kami budak2 darjah enam tahun 1985.

Sekolahnya?

Sekolah Rendah Methodist Pelabuhan Klang ataupun kami selalu panggil MBS...

Akk pun last minit konpem ngan organizer.  Bayar jer kat dia masa jumpa tu.... 

Ku hangkut sumer anak2 makan dari pukul 12 t/hari sampai pukul 5 ptg.  Ammar siap tido baring lagik sbb kepenatan tunggu ibunya bergossip sumer bagai ngan kengkawan lama.

Sungguh tak disangka, ramai jugak yg datang.  Out of 24 org yg konpem datang, rupa2 nya kedatangan adalah melebihi 30 orang!

Biasalah kan, kalau dah kumpul ramai2 tu, sumer pun tanya anak berapa? isteri berapa? tapi takdelah orang tanya suami berapa plak..... tettttttt.....

Jurugambar bertauliah dan tidak bertauliah adalah ramai sekali hari tu.  Tapi yg pasti Encik Shahrul Ariffin adalah membawa kamera yg paling besar dan canggih sekali.

Banyak jugak gambar yg di upload dlm fb, nnt akk akan cuba mengcopy kan ke sini....

Kot ada sesapa yg bersekolah rendah darjah enam di tahun yg berkenaan, sila-silalah ke fb.  Kami ada group khas utk darjah enam tahun tersebut.  Ada aktiviti lain yg di dalam perancangan....






No comments: