20100226

++ Raya Kat Umah Boss ++

Last Tue, as usual we will go to boss house - hari raya marrr....

Spt biasa, dah pesan kat my hubby pi amik anak2 balik sekolah.

Gi umah bos, buat mcm umah sendiri.  Makan kuih segala bagai, minum, tengok tv.  Lepak2 kat sofa dia yg mahal tuh...

Pastuh, ntah camana, tetiba teringat nak kol my hubby.

Kekonon nak tanya pasal my youngest son.  Actually dia x berapa sihat, tuh yg nak tanya khabar lah..

Kol punye kol punye kol, tak angkat2...

Try Friend Finder, cannot be locate....

HAH !!!!????

Alahaiiii... apsal nih?

Mulalah cuak, gabra... kanciung....

Tepat jam 7.30 ptg, bos ajak gi makan kat luar...

Dgn muka sedihnya bagitau kat bos takleh nak join.

Apsal?

I call my hubby, he didnt pick up....

Hes working maybe... or atas motor...

No lah, i call him so many time still didnt pick up.  Never mind lah bos.  U all just proceed ang enjoy yr dinner lah...

Ok...

Terus jer start enjin keta, fuuhhhhh.... cam F1 jer rasanya....

On d way tuh, still kol jugak.  X angkat jugak....  alaaaa.... manalah nih...

Lagi 500 mtr nak sampai kat umah, tipon bunyik.... MY HUBBY !!!!!!

Waaa..... apsal ibu tipon x angkat????

By the time i tengah chat ngan dia, dah sampai kat umah pun....

Nak tau napa dia x angkat tipon?

Dia ngan anak2 nya tengah mengecat umah.  Tengah excited memasing sampaikan petang balik keja, balik sekolah pun masih sempat mengecat.....

Geramnyaa..... buat risau jer.... sudahnya x dapatlah makan dinner boss belanja....



No comments: