20130225

++ Kenangan Bersama Arwah Jejai ++

Akk personally jumpa dia tahun 2010.

Masa tu nak mintak tolong dia buat advertorial blog Premium Beautiful akk.

So, jumpa dia kat kedai mamak dekat ngan ofis hubby. Akk terlambat sampai, mintak ler tolong hubby suh jumpa dia dulu, borak-borak.

After dah diskas segala bagai, dia bagitau yg blog akk tu mcm tak berapa cun sgt. So, dia bagi suggestion suh cantikkan dulu blog baru dia leh promo. 

Alahaiiii... part tu mmg payah. Akk ni dahlah kelabu asap pasal IT nih. Makanya, dgn segala effort dia sendiri menolong akk mencantikkan blog tu tanpa babitkan soal $$$$.

Dah inilah rupa paras blog tuh.... Mmg marbeles di mata akk. All purple (peberet kaler akk) yg amatlah sweetnya.

Akk skrg nih mmg dah tak aktif dgn Premium Beautiful, so rasanya mcm nak tutup terus. Tapi, bila mengenangkan susah payah beliau me'make-up' kan blog akk tuh, rasa sayang plak. Dlm kepala akk, sedangkan akk hanya sekali berjumpa dan terhutang budi di alam maya, apatah lagi pada rakan2 blogger lain yg benar2 rapat dgn beliau. Isteri dan anak-anak, bagaimana perasaan mereka skrg, keadaan mrk yg sedang menyesuaikan diri.... Harap mrk tabah...

Al-fatihah buat Jejai... semoga rohnya tenang disana dgn iringan doa mrk yg menyayangi nya selama ini....








No comments: