20090826

++ Buka Puasa II ++

Second day posa, kita serbu umah mak mentua kita lak....

My SIL takde, ada planning lain kot...

So, just my famili ngan adik2 ipar 5 org sumer lom kawin plus my MIL and her two cucu my SIL nyer anak.

Tak berkesempatan saya nak amik gambor coz dah kepenatan.

Bukan sbb memasak, tp coz b4 masak tuh dok sental 2 bilik air kat umah tulah, bilik air kemain banyak....

Saya goreng ayam madu and lodeh goreng.

Sumer ku angkut gi umah my MIL udahnya kat umah tak tinggal hapa...

Lodeh goreng tu faveret my hubby siap ada petai tiga papan saya letak...

Spt biasa, lepas buka, borak2 sket pastuh balik lah kita......



No comments: