20090806

++ Culinary Class ++

Pagi Ahad kena bangun pepagi gak....

Kena siapkan makanan tengahari utk hubby and anak2.

Maklumlah nak gi kelas satu ari....

Kelas apa tuh?

Haaa..... kelas kulinari. Klau ada baca entry saya lam bulan Mei, saya ada bagitau nak attend class nih....

Organize by DUN Selat Klang, and cikgunya CHEF LIZA.





Dah lah pagi sampai lambat, after lunch pun masuk lambat... uuiihh, chef lak kena tunggu kita, kan...

Tengok anak murid nya, siap diri nak nengok chef buat keja.....


Cup cake yg di hias oleh chef.....


Ini adalah yg saya bwk balik...


Yg sebelah atas dr kiri - cinnamon carrot cake my faveret, kek buah, old emperor biscuit, tiger skin biscuit.

Sebelah bawah dr kiri - cheese cake, tart nenas, kuih samperit.

Ada dua lagi kuih talam, kita org dah bedal masa nak abis kelas. Sambil makan ngan chef, kita borak2 pasal resipi......


No comments: