20100112

++ What I Did Last Friday ++

Huhuhu.... cam rasa dlm filem plak....

Since that morning hujan, maka dgn rasminya akan jammed lah di jalan raya.

As usual, jalan nak menghala ke jalan besar yg saya lalu nih mmg selalu jammed....

And breakfast that morning adalah nasi ayam..... home made.  Pepagi tuh....

Oleh krn saya membawa bekalan dan jalan pun pasti jammed, maka.....  saya dgn konpiden nya membawa sudu dan jus carrot susu....

Dlm keta, tengah org sibuk menguap krn jammed, saya ngan kusyuknya menjamu breakfast saya yg lazat tuh....

Siap mendongak2 minum air dlm tumbler....

Selamba giler...

Sampai opis mmg ler dah lambat, terusss jer wat keja.....  tapi perut ku dan kenyang....

Burrrppp..  alhamdulillah.....



No comments: