20110921

++ The Fifth - First Visit ++

The fifth??????

Hehehe.....

Iye, adik-adik sekalian...... akk adalah mengandung anak yg ke-5.

Uiiihhhh.... kak.... aktifnya.  Larat lagi ke?

Aktif tak aktif, larat tak larat.... rezeki Allah nak bagi, ko tak nak ke?

Anak2 adalah eksaited meneka2 akan jantina adiknya.  Ammar ngan abah jer nak boy, yg lain sumer nak girl.  Abang dah serik adik lelaki dia sorang tu aktif giler, penat dia nak melayan.... hahaha....

So, last Mon pegi check kat Hospital Bersalin Razif.  Just to confirm whether betul ke tak pengiraan akk.  Tengok tumbesaran baby ngam ke tak ngan umurnya....  Alhamdulillah sumer nya cun.... so far.....

Next month pegi lagi, tak tau nak bawak ke tak rombongan....  Sumer pun request nak buat rombongan.  Nntlah ibu pikirkan....

Doakan kandungan ini dan ibunya sihat sejahtera hingga ke hari kelahirannya kelak.....

Tengkiu.....





No comments: