20110929

++ Restoran Makanan Cina Muslim ++

Malam tadi akk adalah mengajak hubby gi makan kat luar.  Dari hari tu hubby ada ajak gi makan kat satu restoran ni.  Owner nya Cina Muslim.

Menunggu anak2 balik mengaji.... lama pulak diaorg gi mengaji mlm tadi....

Bertolak pun dah dekat pukul 9.15 pm menuju ke Klang Sentral, Meru.

Fuuhhhh.... lega sbb dia tutup pukul 11pm.

Order itu ini, cam rambang mata pun iye...... takpe, next time leh ajak hubby datang lagi.  Tapi ammar merajuk.  Jgn datang lagi ke situ katanya.....  semata-mata sbb dia nak makan ketam tapi abahnya tak bagi.... dah pandai dah anak bujang kecik tuh.....  sudahnya dia kena paksa makan nasi ngan ikan.  Sotong goreng yg selalu feveret dia pun tak disentuhnya....

Korang kalau nak try test, meh akk bagi nombor tiponnya....

Bukit Beruntung (HQ) - 03-6028 1028
Taman Melawati - 03-4105 6125, 012-648 0680
Shah Alam Seksyen 15 - 03-5511 8228, 016-958 0630
Bandar Baru Bangi - 03-8922 1001, 016-658 2369
Wangsa Maju - 03-4142 0005, 012-383 1499
Pusat Bandar Rawang - 03-6091 9881, 017-399 2262
Kelana Jaya PJ - 017-882 8861
Klang Sentral, Meru - 03-3341 9585, 012-300 5629

Oh, lupa plak..... nama restorannya RESTORAN MAKANAN CINA MUSLIM MOHD CHAN ABDULLAH.

Cubalah!!







No comments: