20130816

++ Habis Bizi Raya, Bizi Lain Pulak ++

Hihihi.... selepas sekian lamanya blog ini sepi...

Semalam, adik ipar akk yg paling kocik telah dirisik. End October akan bernikah.

Kakaknya pulak aritu lagi dah bertunang.

So, majlis kenduri keramaian meraikan pengantin akan dibuat pd pertengahan November nih.

Maka dgn itu jugak secara rasminya akk adalah dlm kebizian. Tinggal lagi beberapa bulan jer lagi nih.

Laaa.... korang paham-paham jerlah..... Hubby akk adik badik tuh kan anak yatim piatu. Sib baik ler ada along nya. Tapi hubby akk anak lelaki sulung, jadi wali gitu.....

Tetapi.... kakak iparku itu by the time kenduri di adakan akan sarat mengandung. Skang ni pun asyik ler tak sihat manjang.... Maklumlah umur dah 40+ kannnn.... Akk aritu pun ala-ala semput jugak walaupun belum 40 lagik....

Aktiviti tempahan menjahit akan di kurangkan sehingga keadaan menjadi stabil semula.... Ehhhh, korang... klau amik tempahan langsir rm25/kaki, ok tak? huhuhu....

Ke laut lagi ler blog ni nampaknya..... hurrrmmmm......






No comments: