20131203

++ Yang ke-3 ++

Welcome to the world my new grand daughter....

No.3 dlm senarai cucu ku... hahaha... dah jadi nenda...





Sonoknya pak aji ngan mak ajah. Sekarang nih dah mula kira cicit pulak dah.... Maklumlah, anak2 nya pun ramai yg dah 'pencen'. Tapi insyaAllah next year dpt sorang cucu lagik.... Pastu tunggu adik bongsu akk kawin, kitaorang nak kira anak dia jer pulak...

Nenek akk panggil cucu akk nih, piut kan?

Cucu pak aji ngan mak ajah yg no.3 ngan no.4, dua2 pun lelaki. Lambat sket ler nampaknye.... Tapi pastu ada setahun tu diaorang dpt 3 cucu, tetiga anak dara ko..... Consider cucu yg no.5, 6, 7 ler tu. Sorang dah keja, sorang baru abis blaja, sorang lagi next year baru abis studi. Kitaorang mmg tengah tunggu nih, sapa yg nak jadi puan dulu.... huhuhu....

Pasti arwah along gembira di sana bila mendengar anak2 nya selamat melahirkan anak2 yg comel dan sihat. Dan semoga along juga gembira ditemani salah seorang cucunya di sana....

Al-fatihah buat arwah along dan arwah angah....















No comments: