20130122

++ Teaser Perkahwinan Ke-2 ++

Eh... eh... bukan akk yea... hahaha.... giler mu...

Perkahwinan anak buah ku yang kedua. Dia mmg adalah cucu kedua pak aji dan mak ajah. Anak kedua arwah along. Cucu kedua yang berkahwin.

Norziana binti Aminuldin. Seorang jururawat di sebuah hospital swasta di Kajang. Oh, budaknya mmg lemah lembut. Mmg sesuai dgn profesi nya. 

Tarikh berlangsung adalah pada 10 Februari 2013. Itulah pasal mak andak nya tak dapat nak join company trip tahun ni ke Phnom Penh. Berkorban demi anak-anak..... 

Laa.... bertuah punye mak sedara kan, ku lupa pulak nama tunangannya.... Khalil kot kalau x silap...

Sekarang ni kami adik badik adalah kebizian. Begitu juga pak aji ngan mak ajah. Maklumlah, ayahnya kena strok ari tu still x berapa ok. Tapi alhamdulillah dah boleh berjalan sket...

Skang nih, tengah dok sibuk carik door gift khas utk kawan2 pengantin. Boleh tak? tinggal 2 minggu jer lagi... huhuhu... nak pengsan rasanya...

Sudahlah kakak pengantin tengah mengandung lagik.... Iye... tengah mengandung anak yg kedua.... tapi perkhabaran aritu katanya ada 2 di dalam.... aiyaaa... dahlah dia tuh kecik comel orangnya. Camana lah nnt dia nak bwk dua org tu... So, ckp ngan dia jgn nak berkejor sana sini. Haaaa... tu yg makcik pakcik nye kebizian tu. Bizi bodi pun iye... wakakaka.....

Semoga semuanya berjalan dgn lancar dan sempurna....





1 comment:

the tempo of life said...

ingatkan akak tadi hehe