20100610

++ Dah Sesat, Kita Jalan-jalan ++

Dah kenyang makan sate, kita teruskan perjalanan....






Sesat lagik.... maka utk memujuk anak2 yg dah kepanasan dan keboringan kat dlm keta, abahnya mengajak gi mandi manda....

Mmg dah bwk baju mandi. Coz ori schedule, dah abis balik kenduri kita gi mandi kat Semenyih...

Disebabkan dah sesat, maka schedule mandi tu dipercepatkan sket...

But, itupun kena tanya macha kat tepi jalan camana nak gi sana...

At last, mission accomplish... dpt lah anak2 menyejukkan badan sekejap.

Tapi, tak puas. Si kecik the next day pun still claimed nak gi mandi.... Nantilah ye, nak....





No comments: