20100604

++ Tak Cukup Tido ++

Alaaahaiii.... ngapa nye lah x cukup tido ni?

Tengok bola?

World Cup belum mula lagi.... Kot dah mula pun, tak kuasa akk nak bersengkang mata, weh....

Last Wed night, tido pkl 2 pagi! Pkl 5.30 nak bangun dahhh....

Apsal daaaa?

Uhuk... uhuk.... akk packing cendawan....

Maklumlah, usahawan cendawan lah katakan....

Citernya, ari rabu tu my hubby kol ckp opis dia ada order sampai 3kg. SMS my SIL, dia bilang ada stok. So, that night gi amik kat umah dia....

Sampai kat umah pun dah dekat midnight... Maka, packing lah cendawan tu ngan my hubby.....

50 pkt ++ pack berdua..... Huiiihhh... naik lenguh kaki bersila.... Kejap2 tukar posisi, penat u.....

Anak2 pulak coz dah nak cuti, memasing pun sibuk nak bagi kat kengkawan nya.... Takut nnt customer marah plak x dapat..... Hah, amiklah nak.... ibu tengah ada byk tuh.... Ibu punye customer kenalah tunggu jap.... Sian ibu....

Pagi tu bangun, lupa nak gosok baju, capai jer baju yg agak2 cantik tak yah gosok..... huahuahua... mekap pun tepek sikit2 jer.... lipstick pun yilek.... lagi plak tengah nak selsema + sakit tekak, pekej serba lengkap.....
Nak beli cendawan segar? Marilah order dr akk.....




No comments: