20101021

++ FB Update ++

Like one of my kazen said, fb ni boleh menyebabkan putus kawan, putus sedara, putus cinta, and the worse putus punah sebuah masjid....

Sometimes, what we update dlm fb tuh hanyalah suka2.

Not for us to seek either for a comment or compliment.

Tapi klau ada yg comment dgn seikhlasnya, maka akan cuba di balas dan di jawab dgn seikhlasnya juga.

Bagaimana klau komen2 itu menusuk ke kalbu.

Ataupun org2 itu mengeluarkan kenyataan yg berbau sinikal pd kenyataan kita.... mau hangin satu badan, kan?

Habis tu, takkan dah ada fb tu, nak baca jer status org, kan? Kita nyer status pun kengkawan nak tau gak.....

Sakit ker, pening ker, pregnant lagi ker, kawin lagi ker, anak dpt result flying kaler ker, dpt bonus 6 bln ker, ngah bizi ker, eh macam2 lagi lah...

Pastuh kita nak share gambar2 ngan mika, post ajelah. Klau ada yg dah jemu, takde lah diaorg tengok....

Anda bagaimana? Pernah alami situasi begini?




No comments: