20101019

++ Tragedi Oktober ++

Cehh.... cam tajuk lagu plak....

Tapi lagu tu utk tragedi org bercinta.

Versi akk plak, tragedi utk keta akk....

Tak ku sempat nak ngambik gambor, sbb nya hubby ku dah antor ke tempat baiki.

Uwaaaaa..... masa memula tengok apa yg telah terjadi, mmg buat dosa lah..... Dlm ati tu siap sumpah seranah org yg melanggar keta ku...

Eh, apsal lahhhh tak sempat ambik gambor, kan..... klau tak, sure korang pun akan ckp teruknyaaaaa.....

Last Sat gi K.S as what i mention in fb..... Parking kat kebun sebelah.

Bila ptg tu nak balik..... huh, hancur luluh hati ini.... Keta yg ku jaga dgn elok dan ku tatang dgn sempurna, rupa2nya telah di hancurkan oleh org lain!!!!!!!

Habis dented pintu passenger depan..... Tak leh nak bukak pintu at all, kay!!!!!! And it effect back door tooo......

@#$%&*>~+-^/@$#

Sumer perkataan pun kuar, dlm hati lah....

Allooo...... tak reti bwk keta ke?

Sib baik masa nak kuar tuh, my hubby nyer kazen bagitau, keta suspek telah di jumpai. Parking kat kebun satu lagik....

Hohoho..... akan ku terjah empunya keta tuh....

My hubby punyelah nak kontrol marah tuh, siap isap rokok sebatang, kasik kool...

Masa tu, tetamu sumer pun sudah balik, tinggal sedara mara jer tengah ngemas... My hubby gi tanya kat abg sepupu dia.... Dgn muka tengah kontrol marah

"Bang, sapa guna wira merah plat no. xxx?"

"Napa?"

"Takde, tadi dia parking depan keta org, pastuh dia langgar pintu depan tuh dah takleh bukak langsung..."

"Eh, tadi anak abg bwk keta tuh..."

Hah! keta dia ke? Ngam2 tanya kat empunya keta..... huahuahua..... pendek citer.... kool sket my hubby. Coz kazen dia, senang sket citer, kan?

Kami anak banak tunggu dlm keta, tengok my hubby dtg kat kazen dia..... tengok2, pusing2, diskus2..... sudah, masuk keta. "jom balik...."

My hubby said, dia suh kitaorg buat dulu, nnt antor bil kat dia..... uiiihhhh....

What matter now is..... mmg ler duit is the main. Tp yg lagik matter is, keta baru tuh..... not even one year dah kena langgar.... klau spray pun, sure kaler larik sket.....

Aduhaiiii.... tragedi oktober yg mmg betul2 terjadi....

Sib baik adik iparku tak gunakan keta nya.... maka this one whole week kena down grade pakai keta kecik sat..... huhuhu....




No comments: