20101029

++ Kursus? ++

Ish... ish... ish.... kursus apa lah plak?

Bukan akk, ek.... tapi kawan akk. My bff.... Che Ann

Ari tu masa raya dia dtg umah, ada menjenguk kat umah cendawan akk.

Tup, tup, ari tu dia kol. Nak try test tanam cendawan sbb ada sket tanah kat umah FIL dia....

Itu pasal last Sun masa pengantin ngah sibuk makan beradab, akk plak sibuk2 balik. Haaa.... nak menunggu dia sampai lah tuh....

Dia dtg ngan hubby dia.... Kebetulan akk nyer stok baru dah sampai. Satu batch dah bukak tutup on Sat, and satu lagi batch baru nak ditutup dr peraman....

So, citer lah ngan dia... itu ini gitu gini... Kawan akk sorang nih mmg kaki bisnes. Korang klau nak jamu, order ngan dia.... sedappppp jamu dia. Bukan yg serbuk, ek.... tapi air....

Berkobar-kobar dia mintak penerangan itu ini.... Hopefully menjadi lah projek dia....

Tapi yg penting, dia kena siapkan umah cendawan tu dulu. Kot idaknya, mana ler plak nak diletakkan bongkah2 tu nnt.... Lagipun nak tau besar mana umah tuh, then leh tau berapa bongkah boleh diletakkan kat dlm tu...

Sebelum dia balik tu, sempat bagik kat dia dua bongkah utk percubaan...







No comments: