20090511

++ Seminar ++

My first daughter (Qistina Nurjieha) is busy attending seminar. Walaupun dia baru standard 5 this year, tapi saya galakkan dia gi seminar untuk persediaan UPSR. So that, dia boleh praktikkan apa yg dia belajar for the next one year and get use to it.


Last Sunday (week before - 3rd May) dia gi satu seminar kat Shah Alam. Kami tak menghantar dia coz ada transport. Hantar sampai kat sekolah jer...... One whole day dia kat sana.



kat belakang tu bas sekolah yg disediakan....

(kecik jer....)




sijil penyertaan

Then, last Saturday (9th May) dia attend lagi satu seminar, tapi kali nie kat dewan sekolah jer..... And for half day only.



Sampai umah, ibu nya kenalah gak tengok kan apa yg dia belajar tu. If not, everything will gone with the wind. Wonder if i also can attend this type of seminar so that i can teach them at home........



Semua parents pray for the best utk anak2, kan? So, at least kita taklah menyesal di kemudian hari nnt..... Insya'allah....



No comments: