20090506

++ Toys ++

For some parents, maybe they didn't pamper their children with all the toys and games and etc.... But for me, i will buy for them if it 's not beyond the limit..... Tapi tak beyond pun, klau gi pasar malam tu kenalah bawak lebih sket for the kids...... But not always lah.....



badak sumbu, t-rex, gajah


seal nie nickname dia 'gajamina'





It's only for my two sons. Walaupun yg ketiga tu dah sekolah tadika, but sometimes dia pun jeles gak bila adiknya beli mainan..... He like mostly is haiwan nyer toys.....



yg nie atuk ultraman






yg nie plak, ultraman brothers......




Adiknye plak suka ultraman.... Nak which ultraman, sumer ada..... Ultraman nebius, ultraman tiga, ultraman brothers, macam2 ada..... Pastu dia suka sgt Bidaman. Pada sapa2 yg takde anak sure konpius apa yg saya bagitau nie..... Amende lah tu, ek? Entahlah, actually saya pun tak berapa pasti gak... tapi permainan yg ada guli....



Nanti dah ada anak, boleh le layannnnn.........

No comments: