20091206

++ Disember Dah Tiba!!! ++

Apahal lak ngan bulan Dec lak?

Maknanya cuti sekolah dah semakin dekat nak abis....

Maknanya tahun baru bakal menjenguk....

Maknanya sesi psekolahan baru akan tiba - nak beli segala keperluan sekolah anak, nak kena standby duit yuran sekolah....

Maknanya i'm gonna bizi due to a/c nak kena update bebetul sblm end of d year. Klau dak, pengsan akk early next year nak catch up yg tak tally tuh...

Maknanya end of this month nak kena rajin2 kan diri - ada STOCK CHECK !!!!

Maknanya dah nak kena prepare tuk Annual Dinner ofis - i'm d organizer....

Maknanya nak kena jadik pekerja contoh for this two months - the big B is coming.... !!!!

Haiiii.... baru jer siap print stmt for last month.....

Rajin-rajin kan lah diri anda...... ater awak tu kan PEKERJA yg amik gaji dr majikan...... huahuahua.....



No comments: