20091216

++ Mom and Kids Day Out Part II ++

Punyalah menunggu anak2 bangun, bercinta sungguh....

Payah tul nak bangun pagi... ish.. ish.. ish.. ikut sapa lah nih? kuang..kuang..kuang..

Akhirnya... bangun jugak anak2 ku setelah ibunya menjadi tarzan....

Memula kita gi sekolah.... beratur yea.... ada tiga pat org kat depan nun....

Tapi, kann.... yg paaalinggg akk musykil sesangat.... akk yg jaga kedai buku tuh asyik lah panggil akk nih cikgu.... alaaaahaiiii... tima kasih ler.... dulu ada gak apply tp kem.pendidikan tak nak kat kita, nak wat camna.... maknanya akk nie adalah ghupa cikgu, gitu.....

Pastuh kita gi Jusco/AEON Bkt Tinggi...

Sesampai jer sumer dah merengek mintak makan....

Org x ramai... sonok kitaorg melepak...

Pas makan, kita window shopping dulu.... satu tingkat ke satu tingkat.... dah berkenan, kita shopping lah plak....

Pas shopping, kita gi main game.... ibu dok baca paper, anak2 gi perabih duit main game...

Pas main game, ibu penatlah.... nak urut kaki jap... Ngam2 kat fish spa tuh takde org... hah.... ku letak anak2 kat situ sementara ibu merehatkan kaki sambil diurut... dr 1/2 jam ke 1 1/2 jam kitaorg melepak tp price 1/2 jam jer.....

Dah penat gi spa, lapar lah plak.... meh pi makan pizza....

Time nak balik, baru pasan time in kat parking slip tuh adalah 11.45 pagi.

Balik? Pukullll....... 5.15 petang.... HAH !!!! amik ko..... melepak sakan ngalahkan bebudak muda...

Tapi, sib baik my fren ada pinjamkan Jusco Card, parking bayar singgit jer.... walaupun dah berejam ku kat dlm tuh....



No comments: