20091214

++ Kenduri Khatan Part II ++

Kenduri yg sepatutnya diadakan selepas Isya' telah dipercepatkan selepas Maghrib.

Makanya, saya yg still kat umah satu famili including my father terr...amatlah tekezutnya....

Apahal plak?

Al-kisahnya ramai lah plak yg buat kenduri tahlil, kenduri doa selamat, kenduri itu, kenduri ini, maka salah sorang kenalah mengalah..... dok kampung, kannnn... gitulah.... sumernya berebut2 nak buat amal menziarah bersedekah doa utk jiran tetangga.....

Tapi, best jugak... sampai jer terussss makan..... jgn marah aaa....

Walaupun org masjid dah balik, tp masih ramai lagi yg ada....

Maklumlah.... my BIL adik badik jer ada 15 org (ye ke? ke lebih lagik...?), my side ada 8 org. Tu belum campur menantu ngan anak2 laie.... Uiiihhh... tak yah jemput org lain, org sendiri jer dah penuh stadium... eh, umah....

Menunya:- sila klik disini....

Dah makan, tolong kemas sket..... argghhh... setakat angkat cawan, pinggan mangkuk kotor gi dapur tuh kira tolong kemas gak, kan??????

Marilah kita pulang.....

Tapi..... ikan keli tak nampak, pun....????? Kuang...kuang...kuang.....


No comments: