20100413

++ Selesai Sudah ++

Alhamdulillah.....

My niece dah selamat menyelesaikan majlis perkahwinannya di tempat pengantin lelaki - di K.Terengganu last weekend.

As i told u, wakil kami adalah kesemua adik beradik lelaki dgn 3 kereta. Abg - Baharom dan adik2 - Baharudin, Baharin dan Badli Sham.

Emak ngan abah tumpang Baharin. Begitu juga Badli menumpang abg Baharin nya.

Baharudin dah expert gi sana coz org rumah nya juga org Terengganu.

Akk balik cepat last Fri coz emak dah pesan dia akan bertolak selepas Asar. So, my anak bujang kecik takde org nak tengok kan.

Rupa2 nya my anak dara besar - Qistina telah di cutikan oleh abahnya..... Sebab my hubby a bit busy ptg tuh, dia takut x sempat menengok anak keciknya tuh, maka kakak kena sacrifice. Ohhhh... sukalah anak dara tu....

Balik ke sini petang Ahad.

Cam biasa, my father said kenduri simple jer.... macam kenduri Baharudin dulu pun camtu jugak.... simple jer...

Pagi Ahad masa nak bertolak balik tuh, singgah kat kedai proses kopok losong... Menunggu org tu memproses - gentel - rebus - bungkus - hah... amik ko, sampai satu jam, abah kata.....

Maunya idak, 3 keta tu jer dah rm300 memborong kopok losong..... Sakan ko memborong kopok, tak hingat org lain.....

Akk pun ada mengirim membelinya.... emmm... mau 3 hari 3 ptg makan kopok jer nih..... huahuahua....


No comments: