20100920

++ Cerita Hari Raya Part II ++

3rd day....

Kami beraya kat umah auntys dan uncles yg dedekat plak....

Mana yg takde tuh, kenalah ulang balik...

Ingatkan nak ler sampai ke Meru nun.... tapi anak2 buat perangai plak.... Sudahnya beristirehat kat umah jer lah....

Balik ke rumah, bila nak on tv, gelappppp jer..... Huh, dah black out lah pulak tv tuh.... So, mlm tuh kami beraya kat kedai mencarik tv baru..... Huih.... berterbangan lagik duit ku....

4th day....

Both of us still lom keja... Ingatkan nak relax kat umah ataupun nak gi jalan raya sket a few houses....

Tapi, tetiba teringat plak anak dara ku belum buat IC!

So, pepagi dah kejut hubby ngan kakak suh gi buat IC. Actually, suh hubby gi kat Klg, tp dia taknak. Dia bilang jauh, pastuh ramai orang. So, dia gi ajerlah kat Pkg.....

Ngam2 dia sampai, akk kol.... Katanya adalah org, agak ramai jugak.... So, oklah....

15 min after that, my hubby kol..... Urusan kautim.... Lepas satu bulan dtg collect... Wah... cepatnya.... good...

5th day...

Me and hubby dah keja daaaa.....

Anak2 pun dah sekolah.... tapi SRA still cuti....




No comments: