20100324

++ Balik Kampung ++

Kami adalah balik ke kampung last Thu and Fri.

Kampung mana?  Manalah lagi.... kat K.S lahhh....

Punyelah seronok bebudak..

Actually nak balik Thu pagi, tapi bebudak dah excited bebenor...

Wed ptg pkl 5, my eldest dah sms bagitau dah siap mandi sumer bagai.  Selalunya ke maghrib pun tak reti nak mandi lagi...

Dah lah balik ptg tuh kena migrain.  Angin jer satu badan....

Pas maghrib baru bertolak.

Dinner pun kat K.S sbb malas nak singgah sana sini.  Jaaaalan jer terus...

Actually my MIL lom stay kat sana, so umah kosong.  Sib baik kunci umah ada kat secret hiding place.  Leh kami masuk umah....

Kemas sket, tengok tv, pastuh kebommmm.... titonn sampai ke pagi tak sedor diri....




No comments: