20100316

++ Pernah Tak? ++

Korang dpt e-mail ker apa2 ttg menjana pendapatan dgn mudah?

Melalui cenggitu lah, cenggini lah...

Kekadang tuh saja jer bertanya camana nak buat...

Tapi bila org tuh dah explain gitu gini, rasanya cam kita ni menipu org plak...

Terbaru saya dpt mll fb.

Ada gak bertanya.... coz tag nya adalah 'dpt duit hanya dgn login ke fb'.

Actually, ada satu lagi plan punn yg direkemen oleh kawan.

Tapi, bila ditanya dan dirisik.. sesungguhnya saya amatlah tidak menyukai plan2 tersebut...

Tanpa ada barang dagangan... setakat menjadi penghebah....

Adakah barangan yg dihebahkan itu benar2 wujud?

Adakah barangan yg dihebahkan itu benar2 berkesan?

Apakah risiko yg perlu ditanggung oleh penghebah jika ada yg menggunakan brgan tersebut dan ianya adalah tidak yg spt di war-warkan?

Adakah anda sanggup melihat org lain teraniaya semata2 krn anda ingin mendpt keuntungan dlm sekelip mata?

Renung-renungkan....

Tapi saya mmg belum terbuka hati utk bisnes yg spt ini...... 

God knows when and why....






No comments: