20100312

++ Berapa Km/J ?? ++

Selalu gi balik keja lalu this road.

Korang pernah lalu tak dr P.Indah nak menuju ke KESAS highway?

Opposite stesen minyak Petronas, kan ada apartment Bandar Botanic...

Kat situ kan ada exit dr Bandar Botanic nak menuju ke Kesas h.way....

Cuba perati kat ujung exit tuh ada signboard hadlaju...

Akk dah beberapa kali bengang ngan signboard tuh...

Pasal apa??????

Sobab eiiii.... hadlaju tuh selaaaaaalu sangat berubah... !!!!!!!

Sekejap 80 km/j, sekejap 90 km/j...

Konpius akk...

Tak caya, try tengok...

Tapi takdelah dia ari ni 80, sok lusa 90.

Cam ari tuh.  Dedekat nak CNY dia tukar 80, tengok balik last week dah tukar balik ke 90....

Wa siow oooo.... like this....

Tapi sudahnya akk bwk jer 90 km/j.  Tak ku pedulik signboard tu, ehhhh.....




No comments: