20090709

++ MJ ++


Korang tengok tak last tribute to MJ kat TV8 yesterday early morning?

Saya idak le nengok nye.... Dah selamat di alam mimpi pun time tuh.....

Uiiihhh... pagi tu nengok MHI, ulangtayang anak pompuan dia buat speech tuk bapak dia, rasa nak nitik gak le ayor mata nie.... Speechless i....

What musykil me most ialah

~ adakah dia akan di kebumikan sbg seorg Islam

~ di mana dia akan di kebumikan

Sian kannnn..... mayat tu di usung ke hulu ke hilir......


No comments: