20090722

++ Peraduan Mewarna ++

Ibu dan abah adalah dgn bangganya membawa abg ke satu peraduan mewarna....

Tak taulah camna tadika leh pilih dia jadik wakil sekolah.

Sib baik dekat jer tempat pertandingan tu, klau tak, takde lah nak gi...

Actually, sumer satu famili gi....

Reason bcoz kakak dah dengar abg nyer pertandingan tu kat SRA Darul Ulum. Time tu jugak dia sound....

"Bu, sek. darul ulum buat ari kantin ari ahad nih...."

"Soooo?????"

Senyap jer..... Apalah ibu dia, x baik tul....

Pkl 9 pertandingan tu start, time tu gak le baru sampai....

Sib baik sempat.....

Cikgu tengah tulis nama anak2 murid yg masuk pertandingan tuh.....


Ini lukisan yg perlu diwarnakan......


Abang tengah kusyuk mewarna... x tengok kiri kanan langsung...



Ini adalah selepas diwarnakan oleh abang.....


Tengok betapa ramai mak bapak yg antor anak gi pertandingan.... Lagi ramai dr contestant..... Actually, mungkin ramai yg tak tau ari nih ada ari kantin kot....


Sian bebudak tuh.... Kat kantin tuh takde kipas. So, its teachers duty to make sure all the students is in comfortable zone to finish their colouring.....


Tengah tunggu result, mari kita melepak!!!! Sambil tu beli jajan yg ada mainan, suh abah pasang.....


Dpt saguhati jer.... jadilah, kan bang.... inilah dia.....



No comments: