20090902

++ 8th Day ++

Kami sekali lagi berbuka puasa kat umah my MIL.

Tapi, kali nie my SIL nyer planning.

Coz nak celebrate bday her 2nd daughter sama date ngan my 1st daughter but different year....

Oleh krn sibuk menjahit, maka saya bagitau kat hubby yg saya tak nak memasak bagusss nyer wife, kannn????

So, dia pun gi lah membeli satay.....

My daughter lak request nak kek coklat yg ada coklat rice kat atasnya.....


Sementara tunggu my hubby gi beli satay, sempat lah jugak bake kek tuh....

Pasnih nak kena buat kek lagi, coz anak2 x puas nak makan sbb balance tuh tinggal kat umah my MIL.....


No comments: