20090919

++ Dah Hilang? ++


Korang pernah lalu kat jambatan or fly over, kan?

Pasan tak kat joint dia tuh cam ada besi lubang2 tuk cover cam saluran air...?

Haaa..... saya tetiap ari lalu kat jambatan tuk ke TTGI tuh, smooth jer..... siap leh speedy lagik uiiihhh laju tuh......

Tapi, last Thu morning, kannnnn....

Tengah syok2 driving, tetiba dah dekat baru pasan yg besi cover tuh dah takde..... Nak ngelak dah tak sempat..... adusss.....

Baru jer buat balancing ngan alignment last weekend..... geramnyee.......

Nie sapa nyer keja, nih????? Tensen tullll......



No comments: