20090903

++ 9th Day ++

Anak2 dah sibuk tanya bila nak beli baju raya...

So, alang2 nak gi soping, we all buka lah kat luar.

Sampai jer kat Jusco Bkt Raja tu terus gi booked tempat kat Secret's.

Pastuh gi soping ler kejap.

Pening gak kepala mencari baju anak2....

Sorang nak cenggini, sorang nak cenggitu.....

Dah pandai memilih dah anak2 nih.... even si kecik tu pun dah terer dahhh.....

Sementara boleh layan, kita layannnnn kan jer lah.

Tau napa kami buka kat Secret's tuh?

Coz sambil makan anak2 gi lari2 main game. Jenuh ibunya membebel, tak di pedulikan pun....

Abis makan, sambung soping lagi....

Ada org menari lah..... Mari kita layan jappp.....






Mission accomplish.......





No comments: