20090918

++ Jammed ++


Time2 bulan posa nie kan, byk jalan jammed klau petang balik keja tu, kan????

Yelah, sumer org nak balik tuk buka posa. Klau tak, tak hingat langsung nak balik.....

So far, alhamdulillah my journey balik keja very smooth.

But, ari Wed ari tuh, kuar jer dr Kemuning exit nengok kat the other side hala ke KL/Subang punyelah jammed giler..... my fren said start fm Hicom exit till dah dekat kat toll plaza jammed tuh..... tak taulah apasal.....

Then, bila sampai kat Pkg, pun jammed jugak..... Kat Pkg nih klau jammed biasalah, mesti lori rosak or eksiden. But this time, lori rosak. Dah lah rosak pastuh almost halang lorong sebelah lagi lak tuh..... Berderet lori2 besar nak lalu takleh...... Entah camana lah......

Sian mika2 tuh......
Anyway, i arrive at home safely to buka posa with my lovely family as usual......


No comments: