20090903

++ Opppss... Tak Sengaja !!! ++

Apahal lak nih?

Nak bagitau satu citer kat korang nih....

Citer yg membuat bos bengang....

Alkisah nya, last Tue masa nak balik tuh, bos lom balik lagi....

So, after put all the correspondences kat atas meja bos, keluar dr bilik dia terus jer kunci lah... as usual yg i do if he's not around....

My sales manager is still around, so, dia tunggu lah bos balik opis.

Dgn senang atinya terus lah balik, zooommmmm......

On d way tengah kusyuk memandu, tetiba henpon bunyi....

Ringtone tuh mesti bos...

Apahal lak bos aku nih?

"Yes bos"

"Salmiah, you lock my room is it?"

"Yes, why?" musykil lah tuh.....

"Did you know that i left all my office and house key inside the room and i didn't bring the room key along?"

"HAAAAA !!!!?????"

Sib baik lah tak kena pecat....

And lucky of me coz my bos tuh McGyver sket orangnya...

The next day datang opis, dgn muka seposen nya tanya kat bos...

"How is it yesterday, bos?"

"Haiiyaa... lucky i can open...."

Fuhhh.... lega rasanya....

Hah, buat le lagi......

No comments: