20090927

++ Yang Wajib di Hari Raya ++

Saling bermaafan... !!!!!!


This year kami adik beradik all gather kat sini.... Kebetulan sumer yg jauh2 tuh turn kat sini raya this year, so, dapatlah kami berkumpul semuanya kecuali my 2nd late sister nyer famili.....

Punyelah nak kumpulkan sumernya tuk sampai kat umah our parents, take time sungguh.... padahal kat bakang umah org tua jer tuh....

Sudahnya bila org sampai adik beradik abah ngan mak dah sampai, kitaorg still bersalaman meminta maaf sesama kami....

Yelah, cam yg saya ckp lah.....

Imagine cepat bayangkan.... 8 beradik, 7 menantu, 25 cucu besar dan kecil.....

Selalunya klau pagi raya nih takleh mekap sesangat coz bila dah meleleh ayor mata, abis ilang segala mekaplah aisedow lah blusher lah. Sib baik tak pakai bulu mata pelesu......

Pas abis kat umah mak abah, kita serbu umah nenek lak..... alaaa... kat sebelah umah jer......


No comments: