20090919

++ Balik Kampung ++


SAPE TAKDE KAMPUNG NAK BALIK ?????

Alaahaiiii.... sian dia......

Saya, eversince my grandmother abah mom's dah tinggal kat sini 3-4 years back, tak pernah balik kampung time raya. Kat Muar, Johor.

Klau my parents nak balik pun, ajak sesapa yg free antar balik kampung....

Sib baik lah my hubby ada kampung gak..... Tupun mak ngan pak sedara jer yg ada. Nenek ngan atuk dah takde. Kat K.Selangor....

Next year, insya-allah, bila umah my MIL siap, mmg confirmlah wajib balik sana.....

Untuk sesapa yg on d way ke, tengah get ready ke, nak balik kampung di hari raya nih, sure org dah tak baca blog nih dah sbb excited nak balik kampung....

BERHATI-HATI DI JALAN RAYA.

PAKAI TALI PINGGANG KELEDAR SEMUANYA - DRIVER DAN PENUMPANG.

BEREHAT KALAU MENGANTUK ATAUPUN PENAT.

JANGAN SPEED SEMANJANG - MENTANG2 LAH NAK JUMPA MAK AYAH....

JADILAH PEMANDU YANG BERHEMAH.

INSYA-ALLAH SEMUANYA AKAN SELAMAT.



No comments: