20090909

++ Menu Buka Puasa ++

Saya nie semenjak posa nih, cam tak pernah masak jer kan, time buka tuh?

Mmg betul pun.....

Mau nya dak, balik keja sampai umah dah dekat pkl 7, apa lah yg ku masakkan 15-20 minit tu? Masak air jer sempat......

Lucky of me coz my hubby x byk kerenah.

Lagipun bln puasa nie dia kena amik anak balik sekolah ptg, so, straight gi bazar Ramadhan beli juadah.

Tapi, juadah tu pun more to anak2 nyer selera rather ibu ngan abahnya nyer selera...... maklumlah org tua, kannnn........

Meantime, my eldest daughter, balik sekolah agama ptg, dia pun akan pass by bazar Ramadhan, dia naik beskal, so, bekalkan duit tuk dia beli apa yg dia nak.....

Settle keja ibu dia......



No comments: