20100723

++ Coming Back ++

Yahooo.... my parents is coming back home this Sat.

Ya Allah.... ngalahkan budak kecik!!!!!!!

Huuiihhh.... rindu tuh kat pak aji ngan mak ajah. Adalah dua tiga kali mika kol memberi perkhabaran dr sana...

Sebelum berpergian ari tuh, mak ajah sempat berpesan ngan adik pompuan nya suh masak time dia nak balik nnt.

Senang koje anak2nya.... Sib baik ada makcik yg dok dekat dan terer masak. Remember my aunty? Single mother yg dok jaga my granny tuh... Haaa... dialah yg ditugaskan oleh mak ajah utk memasak...

Akk mungkin tak ke airport utk menjemput pak aji dan mak ajah.

Kot udah sumer org gi airport ngambik pak aji ngan mak ajah, abis tu sapa nak nolong makcik ku memasak? Haa... jawab, jawab....

Takpelah, akk tunggu jer lah kat umah. The end, mika nak balik ke rumah gak, kan?

Yea.. yea... mak abah ku pulang.... yea.. yea...




No comments: