20100724

++ Primary School Reunion ++

Kan akk ada bilang ari tuh, they planned the reunion on 7 Aug?

Unfortunately, diaorg telah mempercepatkan date nya. But actually bukan cepatkan pun. Coz actual date mmg 24 Jul, cumanya bila ada sorang yg x dpt attend, itu yg tukar ke 7 Aug. Tp rupa2nya lagi ramai takleh attend date tuh...

So, its back to 24 Jul, that is today....

TAPI..... my parents is coming back this afternoon.

Since the agenda is on until 10 pm, akk pun tak sure leh attend ke tak... Letak jerlah status tuh 'maybe attend'.

Kot hubby nak antar mlm nih, leh ler gi..... Alaaaa.... kwn akk pun kwn masa kecik dia jugak....

Tengoklah nnt camana... Manalah tau adik badik nak kumpul ramai2 lepas rindu kat pak aji ngan mak ajah plak... Kenalah hadirkan diri...





No comments: