20100730

++ Pernahkah Anda? ++

Adalah satu petang tuh, balik dr kerja...

Ngah sesedap driving, tetiba ada satu keta take over.... An old car, tp ala2 keta racing lah....

Akk pun drive ler cam biasa. Keta tu betul depan akk....

Tetiba keta tuh yg tadinya laju, slow pulak... Kenalah ikut slow... Apahal lah plak keta nih? Tadi bukan main laju giler, tetiba slow lah plak...

Dah slow tuh, dia pi ke lane kiri plak....

Oklah drive jer lah....

Bila akk dah seiring ngan keta tuh, means kat sebelah dia, sajalah toleh tengok.

Know what happened?

Dlm keta tuh ada dua org. Driver ngan penumpang dok depan. Dia org ngah buat apa nak tau?

Both of them tengah tunjuk isyarat lucah kat satu motorist nih. Dahlah motorist tuh naik motor kapcai jer... Agaknya klau takde ramai org, mau di himpitnya motorist tuh... Tak taulah apa salah silapnya....

Rasanya dia siap berkata2 jugak kat motorist tuh... Agak lama jugaklah aksi tuh... Pastuh, dah puashati, keta tuh masuk lane kanan balik terus pecut... Hisshh... samseng jalanraya sungguh mika nih....

Sib baik masa tuh akk dah ke depan dah..... Tapi bizi bodi, siap tengok kat cermin lagik... huahuahua...

Klau anda di situasi begitu, bagaimana? Isshhh... terkenang plak hubby yg selalu naik motor.... Ya ALLAH, mintak dijauhkan lah.....




No comments: