20110130

++ BA: Segmen Syok Sendiri ++

Baru pulang dari Annual Dinner, terus bukak komputer.

Tup-tup nampak BA dah keluarkan segmen syok sendiri.

Mari kita lihat apa yang syok sendiri tu....

1. Sila buat satu entri ... Kali ni bukan letak header tapi gambar yang ada dalam entri ini ( link ) dan linkkan ke entri ini .. done


2. Pilih salah satu gambar korang yang terbaik dan andaikan gambar korang tu dalam majalah tersebut !! Haaa... amacam ? Mencabar ?? Haha.. alaaa... gambar sesuai takdelah....

3. Andaikan korang ditemubual dengan wartawan.. ok .. aku wartawan itu.. Buat dialog berdasarkan soalan ini..
1. Boleh berikan nama glamour anda dalam dunia maya ini ? armie
2. Kenapakah anda memilih nama tersebut ? combination name antara saya dan hubby
3. Kenapa anda berblogging ? untuk merakam segala kenangan pahit manis dengan keluarga dan teman-teman
4. Siapakah pemberi semangat anda ? keluarga, teman-teman, rakan bloggers
5. Sudah berapa lamakah anda berblog ? 2 tahun
6. Siapakah idola anda dalam dunia blogging ini ? redmummy, BA, dan sumer blogger yg femes-femes
7. Kenangan manis anda dalam dunia blogging ? ada orang baca blog saya!!!!
8. Kenangan pahit anda dalam dunia bloggng ? belum ada lagi.... sbb saya x femes...
9. Pencapaian terbaik anda dalam dunia blogging ini ? dapat ide utk terus blogging
10. Selain berblog , apakah minat anda ? termenung carik ide utk blogging
11. Bagaimana anda membahagikan masa anda diantara berblog dengan aktiviti yang lain ? tengahmalam bila dah siap kerja rumah dan anak dah tido. juga kat ofis bila bos takde.... syyyhhh....
12. Pendapat anda mengenai dunia blog di malaysia ini .. kalerful
13. Nasihat anda untuk mereka jika ingin memiliki blog sendiri .. be your ownself...

Ok, tu ajer....






8 comments:

Miss Ran said...

skong nshat anda
dr blog abg ben

iLa VaNiLLa said...

salam perkenalan.. sume yg msok sume kreatif..
dh bce ila pnye interbiu??
follow..
http://vanillasynus.blogspot.com/2011/01/jom-syok-sendiri.html

Lulu caldina said...

semangat memalam kena temuramah..ngee

DiriKu said...

waaa...masuk dalam list jugak kan??

saya pun..jemput datang..:D

http://kisahtaksempurnadariku.blogspot.com/2011/01/segmen-jom-syok-sendiri.html

aima in luv said...

piwitttt,, masuk majalah tue.. hehe..
aima pon join,, sempat gak rasa ditemu ramah.. ^_^

'Adilah Mohd Arifin said...

wah kena d temuramah..best kan..heheh..ade dlm list kan..cik dil pun..singgah laa..k..

Nadhirah-chan said...

yeah , kita haruslah menjadi diri sendiri bila berblogging . hehek :)

ArMie said...

mekaseh sumer yg baca interview syok sendiri di tengahmalam... korang nyer interview pun kaw-kaw jugak... love u all...