20110114

++ Emergency Call ++

Korang pernah tak dpt emergency kol dr bos ke, superior ke, kollig ke, suh dtg keja utk buat something urgent?

Ada tak rasa cam hangin satu badan?

Haaaa.... cenggitulah yg akk rasa ari Sabtu yg lepas....

Ada ke org ngah sesiap nak gi appointment, tetiba bos kol suh dtg opis.... ishhh... tak patut... tak patut...

Tapiiiiii... nak kata tak patut, sapa bayor gaji ko? Huhuhu.... part ni mmg ler kelu lidah nak jawab. Nak tak nak kenalah gak pegi. Allloooo.... nak sampai opis 20 minit yea.... itupun besit 110 km/j bilamana speed limit adalah 90 km/j.

Sepital ni pun, kan.... tang aku cuti tu lah ko nak brg urgent.... haaiiii.... sib baik sepital, nyawa org kannnn....

Huh, ku pikir sekejap saja, rupa2 nya mau dekat satu jam sudah ku di opis.... Sudahnya appointment pun lambat, amik anak kat sekolah pun lambat.... Anak2 balik hangin ngan org tuanya... kahkahkah....

Tapi jgn bilang sama boss akk yea.... bulan ni adalah bulan kritikal.... wink... wink... apa tu? hahaha... adalahhhhh.....





No comments: