20110129

++ Tabung Haji Umum Bonus ++

Tabung Haji mengumumkan bonus 5.5 peratus selepas zakat membabitkan pembayaran sebanyak 1.33 billion untuk tahun 2010.

Pastinya hampir semua umat islam di Malaysia ada akaun Tabung Haji, kan?

Tapi, ada juga yg membukanya hanya bila dah nak pegi haji.

Takpelah, apa-apa hal pun mmg kalau nak gi haji kena bukak akaun kat TH.

Cam akk sefamili, memasing mmg dah ada akaun TH. Anak-anak sumer pun dah ada akaun since umur 1 1/2 bulan.

Habis jer pantang, ibu pun gi TH bukak akaun utk anak.... Duit yg orang bagi waktu berziarah tu ibu gunakan bukak akaun.... Alhamdulillah....

Pastu, every year duit raya pun mesti masuk kat TH without fail.

Kalau ada bank perdagangan lain pun, masuk sket jer..... buat syarat bior tak beku akaun tuh....

Pasnih nak kena update buku ler nampaknya..... best... best... best...




No comments: