20110107

++ Bizi Ek? ++

Yelahh...... ari senin cuti-cuti sekolah, masuk keja ari selasa sampai ari ni tak dpt nak closing a/c lagik....

Bos udah bagi-bagi hint nak mintak debtors list. Entah bape juta ler orang utang kami, ek.... Harus ku lakukan juga hari ni.... Sori ye, bos....

Korang nak tau..... dek kerana ari jumaat lepas adalah public holiday yg tak disangka, maka kami - akk ngan sales team - adalah terpaksa bekerja keras on that thur semata2 nak mengupdate komputer dgn stock check kami.... Kul bape ek akk balik... ? Dedekat kul 9 mlm ler jugak....

Apa? Still early.... ?

Fuiyoooo.... bagi korang yg lom kawin mmg ler still early. Akk dulu pun camtu gak.... Time anak dara dulu biasa balik 2-3 pagi dr ofis buat live testing ke HQ.... Tapi, itu dulu...... Skang ni dah kawin, lain dik oiiiii..... Klau boleh tu on the dot bunyik loceng jer, nak larik balik sudah.... Mikirkan anak ngan hubby yg dah makan ke belum.... Sib baik cuti sekolah still...

Eh, ni nak gi sambung buat kira-kira.... Nnt akk buat entry lagi, ek....

Korang jangan marah tau sbb kureng entry this week.... Ampunkan daku....





2 comments:

nur said...

Selamat wat keje dgn besungguh2
ALL IN ONE

ArMie said...

nur: hehehe... bersungguh ler ni sampai pusing kepala. sib baik dah takde migrain lagik...