20091016

++ Again... !!!! ++

Selagi raya tak habis, selagi tulah weekend korang akan fully booked, kann???

Gitulah jugak saya......

Last weekend lagi sekali dipenuhi ngan undangan makan2...

Makan2 open house, makan2 pengantin....

Tapi makan2 pengantin tuh kenalah kita lak yg bagi duit raya, kannn.....

So, last Sat, kami ada dua jemputan open house.

Ptg - tea time hubby's fren ngan malam - dinner my fren....

Sun - ada 4 jemputan. 1 kenduri arwah, 2 open house, 1 pengantin.

Yg kenduri arwah tuh my hubby gi ngan dua anak bujang nya saja his aunty....

Pastuh gi umah pengantin my uncle nyer anak lelaki kawin....

Terus gi open house kat Puchong satu and kat Pkg satu.....

Balik memasing dah penat dan sakit perut....

Tapi org dah jemput, kan..... klau kami ada kelapangan pasti akan sampai....

Pd yg menjemput tp tak sampai tuh, mintak mahap jelah.... keadaan tak mengizinkan....

Sib baik this weekend dah last week raya....

Sok my adik wat open house lak kat BP, Klg.



No comments: