20091011

++ Pernah Tak? ++

Bila anda tengah syok driving, tetiba ada keta dr satu simpang ke lane sebelah ke, sesedap rasa jer masuk lane kita?

Yessss... saya tau, itu adalah 'blind spot'.

Saya pun kekadang pernah gak cam tuh....

Tp, bila kita hon then kita toleh, dia pun wat muka seposen wat dono jer..... mau tak hangin satu badan?

Itulah yg terjadi last Wed morning.....

Geeeerammmmm nyaaaa.....

Pastuh pernah tak terjadi......

Ada keta besor kat depan keta anda, ikut lane tengah pastuh speed below the limit?

Bila kita follow kat bakang, dia cam nak bagi kita potong, tapi dia nyer ke tepi tuh cam taknak bagi kita jalan jer.....

Yelah, nak bagi kita potong tapi dia nyer keta tuh atas lane.....

Setengah kat lane kiri, setengah kat lane tengah.....

Kot keta tuh kecik leh gak potong, tp kot besor gedabak, camne lah kita nak potong....?

Tensen gak kekadang tuh.....

Sabor je lah, kannnn.....?


No comments: