20091008

++ Sunday Yang Bizi ++

Meh tengok gambor pengantin......


Kan saya bagitau ada dua open house nak kena attend, kan?

Siannn... we all tak dpt nak attend.....

Coz on Sat baru my mother inform that my granny ada buat kenduri sket merangkap open house my aunty yg dok ngan my granny....




Aterrr..... dah nenek ngan mokcik, kannnn.... Pepagi dah ku bangkit baking kek pastuh ke ghumah mika tuk nolong le gamaknya....

Itupun sampai kat ghumah pengantin kul 2 lebih....

Org sumer dah balik.... tapi yg bestnya leh jumpa pengantin peacefully takdak org kacau....

Pengantin tengah ngambik gambor celah pokok bunga ku kacau.... kahkahkah.....

Pas balik umah pengantin terus gi my another aunty nyer umah, open house gak....

Ingatkan malam nak gi terjah umah my hubby's fren nyer open house yg tak pegi tadi..... Pak ngan mak sedara my hubby lak dtg..... Sudahnya, kitaorg open house kat umah jer lah..... coz my anak bujang kecik tu pun dah tergolek tido.....

Eh, bila lah kawan aku nak buat open house nih??????

Aloo.... kengkawan ku...... bila nak jemput ke open house ???????


No comments: