20091013

++ Can You Believe It? ++

Amendenye?

Idak ler.....

Masa kenduri nenek last weekend, kan saya ada cakap baking cake?

Kek kaler2 rainbow kaler tu lah yg saya bwk ke umah nenek buah tangan lah kononnya.....

Laaa.... rupa2nya memakcik saya yg ada kat situ sumer nya berkenan. even my nenek pun suka.....

Dah lah sumer nya menanya berapa hinggit saya jual...

My hubby said boleh lah jual, nnt makcik2 leh promosi kan.....

Meh, lagi sekali tanya, ada sesapa nak ORDER kek kaler2? Selain tempahan BAJU KURUNG for ladies only....

Leh le tempah.......

anuar_salmiah@yahoo.com

TQ.



2 comments:

Anonymous said...

makin lamer blog ni makin bagus...
ada potensi....
teruskan usaha anda..hihihi

ArMie said...

Anonymous - TQ. I take it as a compliment dan semangat tuk teruskan blog nih.....